HTML

Palack

Borok, ételek, kóstolások.

Naptár

2007
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Utolsó kommentek

  • Türkménbasi: Pedig nem is legerősebb borával kezdtél;-) (2010.12.15. 17:21) Szászi I.
  • musi: @Palack: ja nem, azt hiszem én értettem félre a linket. Láttam valamelyik blogban egy hasonlót, és amikor rákattintottam, kiírta... (2009.06.04. 15:17) A borfesztivál
  • Palack: @musi: Szia, a poszt végén szereplő 'Palack főoldalra!' linkre gondolsz? Mert ott egyszerűen csak belinkeltem a saját blogom. Va... (2009.06.04. 11:52) A borfesztivál
  • musi: helo, hogyan kell a "főoldalra ajánlás" linket megcsinálni? :) (2009.06.04. 11:31) A borfesztivál
  • Palack: Borbori, szerényen azt válaszolhatom, hogy már kisiskolás koromban is volt olyan tanítónénim, aki azért nem szeretett, mert tudt... (2007.12.28. 20:24) Költözés
  • Utolsó 20

Pontozás (változott cseppet)

1 pont  - rossz
2 pont  - nem jó
3 pont  - iható
4 pont  - korrekt
5 pont  - jó
6 pont  - nagyon jó
7 pont  - szép
8 pont  - nagyon szép
9 pont  - nagy
10 pont - tökéletes

Bazalt fivérek

2007.08.08. 23:06 Palack

Két fiú, akik igen különbözőek, mégis van bennük valami közös. Nem hasonlítanak egymásra, mégis vannak közös vonásaik. Hátszéllel indul mind a kettő nálam, háromszorosan is. Somló jelenti az első jó pontot. Olaszrizling - megvan a második előny. Laposa…

Szólj hozzá!

Címkék: 2005 olaszrizling somló györgykovács laposa 7.5 pontos 8 pontos

multikulti hiperlecsó

2007.08.08. 00:25 Palack

Hirtelen felindulásból elkövetett agymenés - hasmenés nélkül. Egész jó lett, pedig nem komoly alapanyagokból készült, és nem is lassan. Mindössze 10 perc aktív munka, majd 15 perc főni hagyás.hagymás lecsó befőttgomba konzervpadlizsánnyers hántolt bio…

Szólj hozzá!

Címkék: recept gomba padlizsán mogyoró lecsó

süti beállítások módosítása